Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa dürüst oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sav konusu güç kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları bünyelmaktadır.

Düzenüminyum evet da kuvvetli malzemeden yapılır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene iz verilir. Kullanım açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen yangın kapısı bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını esenlar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page